iDeal

Ons product

Teak / Productie

Al onze teak en white wash kasten worden  op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in Indonesie, stuk voor stuk  een uniek meubelstuk! Wij onderscheiden 2 soorten hout voor onze meubelen. Nieuw hout, dit is teak hout afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages en oud hout, dit is teak hout dat een tweede leven krijgt. Het kan dus goed zijn dat het hout van uw kast al jaren gebruikt is. Een ander houtsoort dat wordt gebruikt is Mindy hout. dit is een hout soort die lichter van gewicht is dan bijvoorbeeld Teak, laat zich ook goed kleuren, maar is onbehandeld minder mooi dan Teak.

 

Onderhoud van teak

Als u kiest voor een onbehandeld meubel of kast dan kiest u voor de mooie houtlijnen en kleurnuances van teak. U kunt onbehandeld hout heel goed met een vochtige doek afnemen. Vlekken zoals bijvoorbeeld vetvlekken kunt u gemakkelijk wegschuren met fijn schuurpapier of staalwol. Schuurt u dan met de nerf mee. U kunt ook kiezen om te impregneren, dan is uw kast optimaal beschermd tegen vet of olie, bovendien zorgt u met impregneren dat uw kast waterafstotend is. Zorgt u er dan wel voor dat u kleurloos impregneermiddel gebruikt. We kunnen u voorzien van een matte teak lak.

 

Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij AW Stats om onze bezoekers statistieken bij te houden. Klik hier voor meer informatie.

  Ik accepteer cookies